Συμμετοχή του Αντιπροέδρου Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ στη διαδικτυακή συζήτηση: «Γυρίζω σελίδα. Νέες εκπαιδευτικές επιλογές»

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανεπιστημιακών σχολών και συναισθανόμενοι την αγωνία χιλιάδων παιδιών που δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις πανελλαδικές εξετάσεις, το Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Γυρίζω σελίδα. Νέες εκπαιδευτικές επιλογές».

Στη συζήτηση, θα δώσει το παρών ως ομιλητής ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ενώ θα μεταδοθεί με live streaming από τη Σελίδα που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.facebook.com/Skywalker.gr/, μέσω τις πλατφόρμας Zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν γραπτώς τις ερωτήσεις τους και να συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στη συζήτηση.

eustathopoulos

 

ekpaideysi1008

Main Menu