Αποτελέσματα ελέγχου αιτήσεων σε Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες

 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων για παρακολούθηση Μεμονωμένων Θεματικών Ενοτήτων, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, πραγματοποιείται ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης.

Διευκρινίσεις:

·         Σε περίπτωση που δεν έχετε εκδώσει κωδικούς πρόσβασης για την πλατφόρμα ενημέρωσης των αποτελεσμάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τις οδηγίες απόκτησης κωδικού.

·         Προς διευκόλυνσή σας και για τον λόγο ότι ο όγκος των τηλεφωνικών κλήσεων την τρέχουσα περίοδο που δέχεται το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αυξημένος, θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Σπουδών που ανήκει η Θεματική Ενότητα που έχετε επιλέξει αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (δείτε εδώ).

·         Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Main Menu