Προκήρυξη θέσης Διευθυντή στην Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (Μ.Ε.Α.Ε.)

Η Δ.Ε. του Ε.Α.Π. στην υπ’ αρ. 347η/25-8-2017 Συνεδρίασή της αποφάσισε όπως καλέσει τα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, που ανήκουν στη βαθμίδα Καθηγητή, Αναπληρωτή ή Επίκουρου Καθηγητή, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθυντή της Μονάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (Μ.Ε.Α.Ε.), με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να έχουν ειδίκευση ή εμπειρία στο πεδίο της στατιστικής επεξεργασίας της αξιολόγησης της εκπαίδευσης, της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, της εκπαίδευσης ενηλίκων και της δια βίου εκπαίδευσης.

Επίσης, η Δ.Ε. αποφάσισε όπως:

- αποσταλεί ηλεκτρονική πρόσκληση στα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος η οποία θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα,

- τα μέλη ΔΕΠ καταθέσουν ηλεκτρονικά: α) αίτηση υποψηφιότητας, β) αναλυτικό βιογραφικό και γ) πρόταση δράσεων για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη της Μ.Ε.Α.Ε

- η κατάθεση υποψηφιοτήτων γίνει στο Τμήμα Ακαδημαϊκών Οργάνων (στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), μέχρι τις 04-09-2017.

Η θητεία του Διευθυντή θα είναι τριετής.

Main Menu