Επιλογή Διευθυντή Μονάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (Μ.Ε.Α.Ε.)

 

 

Η Δ.Ε. του Ε.Α.Π. στην υπ’ αρ. 462η/06-02-2020 Συνεδρίασή της αποφάσισε όπως καλέσει, εκ νέου, τα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, που ανήκουν στη βαθμίδα Καθηγητή, Αναπληρωτή ή Επίκουρου Καθηγητή, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθυντή της Μονάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης(Μ.Ε.Α.Ε.), με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να έχουν ειδίκευση ή εμπειρία στο πεδίο της στατιστικής επεξεργασίας της αξιολόγησης της εκπαίδευσης, της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, της εκπαίδευσης ενηλίκων και της δια βίου εκπαίδευσης.

Επίσης, η Δ.Ε. αποφάσισε όπως:

  • αποσταλεί ηλεκτρονική πρόσκληση στα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος η οποία θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα,
  • τα μέλη ΔΕΠ καταθέσουν ηλεκτρονικά: α) αίτηση υποψηφιότητας, β) αναλυτικό βιογραφικό και γ) πρόταση δράσεων για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη της Μ.Ε.Α.Ε
  • η κατάθεση υποψηφιοτήτων γίνει στο Τμήμα Ακαδημαϊκών Οργάνων (στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), μέχρι τις 21-02-2020.

Η θητεία του Διευθυντή θα είναι τριετής. 

 

Main Menu