Παράρτημα Ιωαννίνων

 

Το Παράρτημα του Ε.Α.Π. στα Ιωάννινα συνιστά διοικητικό και εκπαιδευτικό κόμβο του ιδρύματος. Ανάμεσα στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται : α) η εξυπηρέτηση και η διοικητική υποστήριξη των φοιτητών, αποφοίτων καθώς και της τοπικής ακαδημαϊκής κοινότητας του Ε.Α.Π. β) η ενημέρωση του κοινού της περιοχής για τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ε.Α.Π. (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών) γ) η εποπτεία της διεξαγωγής των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων (ΟΣΣ) που πραγματοποιούνται στην περιφέρεια δ) η προβολή των διαφόρων δράσεων και του έργου του Πανεπιστημίου με την οργάνωση, διεξαγωγή ή υποστήριξη πολιτιστικών εκδηλώσεων, επιμορφωτικών δράσεων (σεμιναρίων, κύκλων ομιλιών, ημερίδων) για φοιτητές και κοινό σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Α.Π., άλλα τμήματα του Ιδρύματος, άλλα Α.Ε.Ι. καθώς και τοπικούς αυτοδιοικητικούς, εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς.

Στους χώρους του Παραρτήματος υποστηρίζεται η λειτουργία βιβλιοθήκης (που περιλαμβάνει για την ώρα το εκπαιδευτικό υλικό του Ε.Α.Π.), καθώς και αναγνωστηρίου με τη δυνατότητα χρήσης Η/Υ και διαδικτύου για την πρόσβαση των φοιτητών στις εκάστοτε παρεχόμενες ηλεκτρονικά, εκπαιδευτικές και άλλες υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Απώτερος στόχος του Παραρτήματος είναι η παρέμβαση του Ιδρύματος στις τοπικές κοινωνίες στο χώρο της μάθησης, της έρευνας και του πολιτισμού και η δημιουργία ενεργών κοινοτήτων φοιτητών και αποφοίτων του.

 

ΔΙΚΕΠΠΕΕ 'Σταύρος Νιάρχος', Αίθουσα 4, Ισόγειο, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 45110, Ιωάννινα
Τηλ. +30 26510 09129
Φαξ: +30 26510 09236
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη: Ζωή Λάζαρη

Πρόγραμμα/ωράριο λειτουργίας του Παραρτήματος Ιωαννίνων: Δευτέρα- Παρασκευή: 08:00-16:00

Παρακαλείσθε, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Παράρτημα πριν την προσέλευσή σας.


Πώς θα φτάσετε στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης & Επαγγελματική Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος»

Από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της πόλης

- Με ταξί από τον σταθμό λεωφορείων προς το Πανεπιστήμιο (Τηλέφωνο Ράδιο Ταξί: 26510 46777).
- Μπορείτε επίσης να πάρετε το αστικό λεωφορείο προς το Πανεπιστήμιο (Νο 21).

Από το κέντρο της πόλης

- Με αστικό λεωφορείο (Νο 16 και Νο 17), το οποίο περνάει κάθε 10 λεπτά από τη στάση απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο (κέντρο Ιωαννίνων).

Από το Aεροδρόμιο Ιωαννίνων

- Με αστικό λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης-ΠΛΑΤΕΙΑ (κάθε 30 λεπτά). Μετά θα πρέπει να αλλάξετε λεωφορείο, με κατεύθυνση για το Πανεπιστήμιο (Νο 16 και 17).
- Με ταξί (το οποίο κοστίζει περίπου 15,00 ευρώ).

Το Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας - Παράδοσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος» (ΔΙΚΕΠΠΕΕ) βρίσκεται έξω από τον χώρο της Πανεπιστημιούπολης, πριν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και πίσω από το Τεχνολογικό Πάρκο. Πεντακόσια μέτρα πριν την Πανεπιστημιούπολη (όπως έρχεστε από την πόλη) θα πρέπει να στρίψετε δεξιά προς Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Είκοσι μέτρα μετά, θα στρίψετε πάλι δεξιά στη μεγάλη πινακίδα που γράφει «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Main Menu