Παράρτημα Θεσσαλονίκης

 

 

Το Παράρτημα του Ε.Α.Π. στην Θεσσαλονίκη συνιστά διοικητικό και εκπαιδευτικό κόμβο του ιδρύματος. 

Μεταξύ των αρμοδιοτήτων του περιλαμβάνεται:

α) η εξυπηρέτηση και η διοικητική υποστήριξη των φοιτητών, των αποφοίτων καθώς και της τοπικής ακαδημαϊκής κοινότητας του Ε.Α.Π.

β) η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ε.Α.Π., τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

γ) η προβολή των διαφόρων δράσεων και του έργου του Πανεπιστημίου μέσω της οργάνωσης, διεξαγωγής ή και υποστήριξης πολιτιστικών εκδηλώσεων, επιμορφωτικών δράσεων (σεμιναρίων, κύκλων ομιλιών, ημερίδων) που απευθύνονται σε φοιτητές και κοινό σε συνεργασία με άλλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και τοπικούς, εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς.

Απώτερος στόχος του Παραρτήματος είναι η παρέμβαση του Ιδρύματος στις τοπικές κοινωνίες στο χώρο της μάθησης, της έρευνας και του πολιτισμού και η δημιουργία ενεργών κοινοτήτων φοιτητών και αποφοίτων του.

 

Αλεξανδρουπόλεως 10

ΤΚ 546 27, Θεσσαλονίκη

Τηλ. +30 2310 534187

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλείσθε, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Παράρτημα πριν την προσέλευσή σας.

 

Μπαρτσίδης Μιχάλης 

Υπεύθυνος Παραρτήματος Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος

τηλ. : 2610 367874 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τραχανά Γεωργία

τηλ. : 2310 534187, 2610 367873  - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βάθης Χρύσανθος

τηλ. : 2610 367871 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Νίκη Κεφαλά 

e-mail: nkefala@eap.gr

Main Menu