Επικοινωνία

 

Για όσους δεν είναι φοιτητές του ΕΑΠ και ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για το ΕΑΠ και ειδικότερα για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών, η ενημέρωση πραγματοποιείται από:


Γραφείο Πληροφοριών - Πρωτοκόλλου
Τηλ.: 2610 367300,Fax: 2610 367110, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


Για θέματα που αφορούν στις σπουδές τους, οι φοιτητές της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μητρώου του Προγράμματος Σπουδών στο οποίο φοιτούν:

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σχεδιασμός Φωτισμού (ΣΦΠ)

Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος (ΑΣΠ)

Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα (ΓΤΠ)

Κωνσταντίνου Ευαγγελία

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Τηλ.: 2610 367315 - Fax: 2610367110


Για θέματα που αφορούν στα μέλη Δ.Ε.Π, στις ακαδημαϊκές, ερευνητικές και λοιπές δραστηριότητες της Σχολής επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Σχολής: 

Γραφείο Γραμματειακής Υποστήριξης της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών
Γιαννοπούλου-Ματσούκα Λιάνα 
Τηλ.: 2610 367614 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Main Menu