Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας - 4ος κύκλος

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Άγγελος Πατάκας
Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Φυτικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Πατρών

 

  

Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ

 

Το Πρόγραμμα έχει τη μορφή e-learning, διαρκεί 250 ώρες που κατανέμονται σε 16 εβδομάδες. Έχει διδακτικό υλικό 400 περίπου σελίδων. Αντιστοιχεί σε 10 μονάδες ECTS, εντάσσεται στο 7ο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης του ΕΑΠ.

Έναρξη:

Λήξη Μελέτης Υλικού:

Κόστος συμμετοχής: 300€ άπαξ 

 

Στόχος

Το πρόγραμμα στοχεύει στην επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών στην γεωργική παραγωγή. Ειδικότερα, παρέχονται βασικές γνώσεις εφαρμογής μεθοδολογιών Γεωργίας Ακριβείας (ΓΑ) στην διαχείριση γεωργικών εκμεταλλεύσεων με έμφαση την ορθολογικότερη διαχείριση των συντελεστών παραγωγής (αρδευτικό νερό, λιπάσματα, φυτοπροστατευτικά προϊόντα κ.α), την μείωση του κόστους παραγωγής και τελικά την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της γεωργικής παραγωγής.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Πτυχιούχους από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων (Γεωτεχνικοί, Επιστήμες της Πληροφορικής, Προγραμματιστές Η/Υ, Ηλεκτρονικoί, Μηχανολόγοι, Τοπογράφοι κ.α.) που δραστηριοποιούνται ήδη ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε τομείς εφαρμογής νέων τεχνολογιών στη πρωτογενή παραγωγή. Ο ρυθμός επέκτασης και διείσδυσης των νέων αυτών τεχνολογιών στην Γεωργική παραγωγή εμφανίζεται αλματώδης, συμβάλλοντας στην ραγδαία αύξηση ζήτησης επιστημόνων με εξειδίκευση στο εν λόγω τομέα.

 

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από 11/12/19 μέχρι 31/1/2020 αποκλειστικά ηλεκτρονικά.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αρμόδια: κ. Τερέζη) ή να καλείτε στο 2610367542.

Main Menu