Εισαγωγή στη Διαχείριση Αποβλήτων - 2ος κύκλος

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Χρυσή Κασσιανή Καραπαναγιώτη
Επικ. Καθηγήτρια Τμ. Χημείας Παν/μίου Πατρών

 

Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ

 

Το Πρόγραμμα έχει τη μορφή e-learning, διαρκεί 170 ώρες που κατανέμονται σε 16 εβδομάδες. Αντιστοιχεί σε 10 μονάδες ECTS, εντάσσεται στο 5ο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης του ΕΑΠ(αν πρόκειται για τεταρτοετείς ή επιπτυχίω φοιτητές τότε θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης όπου θα αναγράφονται το EQF level και τα ECTS).

Έναρξη: 17/02/2019

Λήξη: 22/06/2019

Κόστος συμμετοχής: 280€ .

 

Στόχος

Στόχοςτου Προγράμματος είναι η επιτυχής δραστηριοποίηση των αποφοίτων σε θέματα περιβαλλοντικής επιστήμης, περιβαλλοντικής διαχείρισης, και διαχείρισης των αποβλήτων.
Οι συμμετέχοντες αναμένεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος να μπορούν Α) να αναγνωρίζουν, κατηγοριοποιούν, συλλέγουν, χειρίζονται, και αποθέτουν τα διάφορα είδη αποβλήτων, Β) να χρησιμοποιούν τη σωστή ορολογία για να περιγράψουν θέματα σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων, Γ) να αναγνωρίζουν τη σημασία της σωστής διαχείρισης των αποβλήτων και πως αυτή συνδέεται με την αειφόρο ανάπτυξη, Δ) να αναγνωρίζουν τα συστήματα συλλογής και μεταφοράς των αποβλήτων που υπάρχουν στην εταιρία τους ή τη βιομηχανία που απασχολούνται. Επίσης οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πως τα απόβλητα αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και την αξία της ασφάλειας στην εργασία σε σχέση με το περιβάλλον αλλά και την υγεία τους.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

ένα ευρύ φάσμα πτυχιούχων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες και επιθυμούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στην καθημερινή τους εργασία. Επίσης αυτό το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές όλων των ειδικοτήτων.

 

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από 19/11/18 μέχρι 10/2/2019 αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αρμόδια: κ. Τερέζη) ή να καλείτε στο 2610367542.

Main Menu