Χωρικός Σχεδιασμός: σύγχρονες τάσεις και ζητήματα αιχμής

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Γεωργία Γεμενετζή
Δρ. ΣΕΠ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

 

 

Το Πρόγραμμα έχει τη μορφή e-learning, διαρκεί 130 ώρες που κατανέμονται σε 10 εβδομάδες. Αντιστοιχεί σε 5 μονάδες ECTS, εντάσσεται στο 6ο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης του ΕΑΠ.

Έναρξη: θα ανακοινωθεί σύντομα

Λήξη Μελέτης Υλικού:  θα ανακοινωθεί σύντομα

Κόστος συμμετοχής: 300€. Θα δοθεί και μία υποτροφία

 

Στόχος

Στόχος του Προγράμματος είναι η εκμάθηση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών και μεθόδων που αφορούν σε θέματα αιχμής του χωρικού σχεδιασμού. Πρόκειται για μια σφαιρική θεώρηση των επίκαιρων ζητημάτων του χωρικού σχεδιασμού, η οποία πραγματοποιείται μέσω της σύζευξης σύγχρονων θεωρητικών απόψεων και πρακτικών εφαρμογών που αφορούν στο σχεδιασμό και τη διαχείριση του χώρου σε διάφορα επίπεδα: από το τοπικό ως το εθνικό επίπεδο, με έμφαση στην Ελλάδα.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της διαχείρισης του χώρου και, εν γένει, του χωρικού σχεδιασμού (όπως αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι-χωροτάκτες, μηχανικοί περιβάλλοντος, τοπογράφοι, περιβαλλοντολόγοι), στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, απόφοιτοι Πολυτεχνικών Σχολών ή ΤΕΙ, Σχολών γεωγραφίας και περιβάλλοντος και απόφοιτοι νομικών και κοινωνικών επιστημών καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές που προσανατολίζονται στην ερευνητική δραστηριότητα σε ζητήματα χωρικού σχεδιασμού και ανάπτυξης.

 

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από 02/07/18 μέχρι 31/10/2018 αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αρμόδια: κ. Τερέζη) ή να καλείτε στο 2610367542.

Main Menu