Βιομιμητική Τεχνολογία

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Σοφία Ριζοπούλου
Καθηγήτρια Τμ. Βιολογίας ΕΚΠΑ

 

 

Το Πρόγραμμα έχει τη μορφή e-learning, διαρκεί 400 ώρες που κατανέμονται σε 30 εβδομάδες. Έχει διδακτικό υλικό 250 περίπου σελίδων. Αντιστοιχεί σε 20 μονάδες ECTS, εντάσσεται στο 7ο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης του ΕΑΠ.

Έναρξη: 01/10/2018

Λήξη Μελέτης Υλικού: 15/04/2019

Κόστος συμμετοχής: 400€ και 200 € για ανέργους με βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

 

Στόχος

Στόχος του Προγράμματος είναι να συμβάλλει σημαντικά με καινοτόμες εφαρμογές στην κατεύθυνση της βελτίωσης ποιότητας ζωής και της ανάπτυξης. Θετικές επιστήμες, τεχνολογία καλλυντικών, βιομηχανία ελαστικών, φαρμακευτική, γεωπονία, αρχιτεκτονική, καλές τέχνες, επιστήμες κατασκευών, περιβάλλοντος, διαστήματος, ζωής και φυσικής αγωγής αποβλέπουν σε ανάλογα αποτελέσματα. 

 

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε  εδώ.

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ Σχολών και Τμημάτων που ακολουθούν με αλφαβητική σειρά: Αισθητικής & Κοσμετολογίας, Αρχιτεκτονικής, Βιοϊατρικής, Βιολογίας, Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών, Βιοτεχνολογίας, Γεωπονίας, Γεωπονικής Τεχνολογίας, Επιστήμης των Υλικών, Επιστήμης των Υπολογιστών, Καλλιτεχνικών Σπουδών, Καλών Τεχνών, Ιστορίας & Φιλοσοφίας της Επιστήμης, Κατασκευών, Μηχανικών, Περιβάλλοντος, Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας, Τεχνολογικών Εφαρμογών, Φαρμακευτικής, Φυσικής, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Φυσικών πόρων, Φυτικής παραγωγής και Χημείας.
  • Αποφοίτους του Προγράμματος Σπουδών «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, έχοντες Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και οι έχοντες αντίστοιχους τίτλους της αλλοδαπής αναγνωρισμένους από το ΔΟΑΤΑΠ.
  • Στο στοχευόμενο κοινό περιλαμβάνονται και Εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης (η νέα γενιά πρέπει να διδαχθεί και να μάθει έγκαιρα για σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα).
  • Επιχειρηματίες και κατασκευαστές (ενημέρωση και προσέγγιση καινοτόμου επαγγελματικού προσανατολισμού στον 21ο αιώνα, με μίμηση της φύσης που είναι “the best designer”).
  • Εκπαιδευτές ενηλίκων (επικαιροποίηση γνώσεων).
  • Πτυχιούχοι που επανέρχονται στο ΕΑΠ με προσδοκίες και ενδιαφέροντα.
  • Έχοντες Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (δια βίου μάθηση).

 

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από 02/07/18 μέχρι 17/09/18 αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αρμόδια: κ. Τερέζη) ή να καλείτε στο 2610367542.

Main Menu