elen
elen

Η ερευνητική ομάδα DAISSy συμμετέχει στο έργο “RE-START – Reinforcing the circular economy model for START-ups”

Ε.Α.Π. > Ανακοινώσεις > Τρέχουσες > Η ερευνητική ομάδα DAISSy συμμετέχει στο έργο “RE-START – Reinforcing the circular economy model for START-ups”

Η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (http://daissy.eap.gr/en/) συμμετέχει στις δραστηριότητες του νέου έργου με τίτλο “RE-START – Reinforcing the circular economy model for START-ups”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + 2021-2027. Το έργο RE-START  (διάρκειας 24 μηνών) στοχεύει να υποστηρίξει φοιτητές/τριες στην ανάπτυξη νέων εγχειρημάτων, αλλά και να τους δείξει πώς να εμπορευματοποιήσουν τις επιχειρήσεις και τις καινοτόμες ιδέες τους, δημιουργώντας πανεπιστημιακά spin-offs. Οι εκπαιδευτές/τριες και οι ακαδημαϊκοί που ενδιαφέρονται γενικά για την επιχειρηματικότητα αλλά και ειδικότερα για τα κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα, μπορούν να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους υιοθετώντας το υλικό και τις προσεγγίσεις του RE-START, που σχετίζονται περισσότερο με τα ενδιαφέροντά τους και το κοινό-στόχο τους.

Στις 26 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η εναρκτήρια συνάντηση του έργου RE-START, με οικοδεσπότη την GrantXpert από την Κύπρο, Συντονιστή του έργου. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τη συνάντηση θα βρείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις άλλες δραστηριότητες της ερευνητικής ομάδας DAISSy:

Website: http://daissy.eap.gr
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/daissyresearchgroup/
Facebook: @DAISSyResearchGroup
Twitter: @daissy_research
Instagram: @daissy_researchgroup
Email: info@daissy.eap.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο